Lapas

trešdiena, 2015. gada 24. jūnijs

Delphi DS-150E

Sveiki visiem!
Kā jau vakar rakstīju ka taisījos uzņemt video apskatu,bet šodien padomāju un sapratu ka tur video nav ko daudz stāstīt par šo diagnostikas ierīci.
Pasūtīti pašu diagnostiku var aliexpress placī ,esmu no turienes sūtījis jau vairākas auto diagnostikas ierīces,pagaidām visas strādā kā nākas,tieši šo diagnostiku Delphi DS-150E sūtīju šeit,iepriekšējo ar sūtīju aliexpresā tikai pie cita pārdevēja un modelis bija bez bluetooth,bet salīdzinot korpusus izskatās ka nākušas no vienas vietas,tā kā lielai atšķirībai nevajadzētu būt pie kāda tirgotāja iegādāsieties diagnostiku.
Pa 50$ dolāriem mēs iegūstam šādu komplektāciju

kas ir pietiekoša lai diagnosticētu automašīnas ar obd2 16pin kontaktligzdu.Vairākiem auto ražotājiem līdz 2000g. var būt savas diagnostikas kontaktligzdu variācijas (BMW,MB un citas āzijas markas),bet tādā gadījumā var uzsūtīt papildus pāreju komplektu un tad jau diagnosticējamo auto parks krietni paplašinās.
Pirmajai diagnostikas versijai disku pat nepētiju kas ir iekšā jo uz diska bija veca softa versija,bet tagad disks ir komplektā ar pēdējo programmas versiju kas ir pieejama uzlikšanai bez oriģinālās usb atslēgas,diskā ir viss nepieciešamais diagnostikas sagatavošanai un programmatūras instalēšanai,to pat īsti par instalēšanu nevar nosaukt jo vienkārši no diska jāpārkopē vajadzīgā mape vai abas ja vēlamies veikt diagnostiku ne tikai vieglajiem auto,bet arī kravas automašīnām.
Diskā ir manuālis pa angliski kā instalēt un ir pat video pamācība ka aktivizēt programmu.
Programmatūra ir viegli lietojama,atliek tikai izvēlēties vajadzīgo auto un viss automātiski savienojas,ierīce uztur diezgan daudz auto,nav tā ka viss ir izdarāms ar šo diagnostiku,bet pa lielam kļūdas un daudzām auto markām ir pieejamas adaptācijas un agrēgātu pārprogrammēšanas un aktivizācijas funkcijas.
Diagnostikai interesanta opcija ka var izmantot kā reģistratoru ieliekot microsd karti
un pieslēdzot patstāvīgi uz kādu laiku pie auto diagnostikas ligzdas,programmā atzīmējot kurus parametrus vajag saglabāt atmiņu kartē lai pēc tam pie datora varētu atrast kādu kļūdu kura parādās periodiski jo gadās bieži kad diagnosticējat auto viņa sevi neuzrāda,bet parādās uz īsu brīdi auto ekspluatācijas laikā,vienkāršāk sakot princips kā lidmašīnu melnā kaste kas visu ieraksta lai varētu vēlāk izpētīt.
Tas arī būtībā viss ko vēlējos pastāstīt par šo diagnostiku,adapteris strādā arī vēl ar dažām citām programmām kā piemēram Autcom,WOW.
Ja ir kādi jautājumi nekautrējamies prasīt komentāros,cik spēšu tik palīdzēšu.

1 komentārs:

  1. Ir iegādāts šis komplekts. Kļūdas nolasīt un dzēst būtutu skaidrs,brt kur atrast skaidrojumus līknēm,Voltāžām.

    AtbildētDzēst