Lapas

otrdiena, 2015. gada 4. augusts

Xiaomi YI

Sveiki visiem!
Šodien saņēmu veselas 4 paciņas vienā reizē,
beidzot no veikala Gearbest atnāca Xiaomi YI kamera
 un kas interesanti ka kamera bija atvērta muitā-domāju ka nu jau pienāksies maksāt vēl muitu,bet laikam paveicās ka Xiaomi ražotājs savai precei izmanto tādas askētiska noformējuma kastītes
un muitā laikam padomāja ka šī kamera nav tik vērtīga lai aprēķinātu nodevu :) .
Kameras komplektācija ir ļoti minimāla-tikai baterija un lādēšanas kabelis ar usb spraudni lai varētu lādēt no datora vai jebkāda lādētāja ar usb izeju.
Turklāt kā jau minēju vēl arī šodien saņēmu veselu kaudzi stiprinājumu un papildus aksesuāru kurus biju sūtījis atsevišķi -1.paka
un 2.paka ar pleca turētāju


 , papildus baterijām kas izskatās ka nav oriģinālās



 un ūdensnecaurlaidīgo keisu.

Kameru šodien jau drusciņ pamēģināju,izskatās ka būs ļoti labi,vismaz Xiaomi kārtējo reizi nelika vilties un turpretī šī versija kas atnāca izskatās ka ir izlabota sliktā skaņas ieraksta problēma kas bija pirmajām kameras revīzijām.
Tā ka kameru tiku sūtījis citam cilvēkam,tad nezinu vai paspēšu uztaisīt video apskatu,cerams pa rītdienu būs laiks uzfilmēt kamēr vēl neesmu visu atdevis pasūtītājam.

1 komentārs:

  1. Tā kā salūza dators tad video apskats tiek pārnests uz drusciņ vēlāku laiku,uzsūtīju vēl vienu kameru,to tad arī patestēsim kārtīgi.

    AtbildētDzēst